CHIFTELE DE PRAZ

CTITOT PRASA



INGREDIENTE

2 kg PRAZ DOAR PARTEA ALBA
300 gr CARNE TOCATA
2 OUA
2 LINGURI PESMET
SARE SI PIPER

SE CURATA PRAZUL DE FRUNZELE VERZI SE TAIE BUCATI DE 7-8 cm
SE CRESTEAZA IN LATERAL PANA LA JUMATATE SI SE PUN INTR-UN VAS MARE CU APA SI SARE PENTRU 10-15 min ,APOI SPALAM BINE PRAZUL SI IL PUNEM
LA FIERT IN APA CALDA SI IL LASAM SA FIARBA 20 min DUPA CE A DAT IN CLOCOT.
SCOATEM PRAZUL INTR-O STRECURATOARE SI IL LASAM SA SE RACEASCA.
APOI IL TOCAM PRIN BLENDER ORI IL TRECEM PRIN MASINA DE TOCAT.
ADAUGAM LA PRAZUL TOCAT CARNEA TOCATA ,OUALE,PESMETUL. SARE SI PIPER PUNEM DUPA GUST.
FORMAM CHIFTELE SI PRAJIM. SE SERVESC CU LAMAIE SAU HREAN.
POFTA BUNA!
Posted by Picasa

Comentarii