PASTRAMA CURCAN



USOR &DIETETIC

INGREDIENTE


 

1/2 PIEPT CURCAN 1KG
2 buc CEAPA
2 buc MORCOV
2 catei USTUROI
2 lingurite MUSTAR
2 lingurite PIPER MACINAT MARE
7 buc CUISOARE
2 foi DAFIN

PREPARARE: SE PUNE INTR-O OALA LA FIERT PIEPTUL DE CURCAN CU CEPELE
FIECARE TAIATA IN PATRU,MORCOVUL TAIAT IN RONDELE MARI ,USTUROIUL,CUISOARELE ,
1 LINGURITA PIPER,DAFINUL SI 2 LINGURI SARE.
SE ACOPERA INGREDIENTELE CU APA SI SE PUNE LA FIERT EU AM FOLOSIT OALA SUB PRESIUNE ASA CA IN 45 MINUTE PIEPTUL A FOST FIERT INTR-O OALA NORMALA SE FIERBE 2 SAU 3 ORE LA FOC MIC .
INDICAT SA FIERBETI PIEPTUL DE CURCAN SEARA SI SA IL LASATI PANA A DOUA ZI IN SUPA.
DACA NU AVETI TIMP TREBUIE LASAT CATEVA ORE SA SE RACEASCA .
APOI SE ASEAZA PIEPTUL DE CURCAN IN TAVA SE UNGE CU MUSTAR SI SE PRESARA CU PIPER .
SE INTODUCE LA CUPTOR LA FOC MOALE LA 40 MIN.
POFTA BUNA !





Comentarii

Trimiteți un comentariu